Followers

Saturday, May 29, 2010

doɥsoʇoɥd + 0003p ƃuıʇuǝɯıɹǝdxǝ + ƃolq˙˙˙˙nʞnɹɐq ıqoɥ

huhu...aku pon lom pasti lg benda ni leh jadi hobi aku ke x?? apekah hobi itu?? haha,tulis blog la,ape lg..aku bebas nk tulis ape yang aku suke... selain tu,aku skng ni pon tgh tergila-gilakan sakinah.. OH Sakinah, i miss u so much!! come back to me dear..haha..lepas kawen nanti, leh la aku main- main ngn Sakinah ari- ari (sakinah = D3000)...

kt bwh ni ade beberapa pic yg aku dah edit ngn photoshop...i miss u sakinah..




p/s: buah cempedak diluar pagar,amik galah tolong jolokkan eh..
p/s2: i love u

¡¡¡ʇı ɥʇıʍ lɐǝp˙˙ǝɟıl ɟo uoıʇısuɐɹʇ ǝɥʇ

selamat tinggal zaman bujangku......


tinggal 7 ari je lg...gua da nk kawen beb...rase cam happy pon ade, serabut pon ade,takot pon ade...hurmm,tp aku rase tu sume cume mainan perasaan je... xde ape yang perlu dirisaukan, tawakkal je la pada yang maha esa..semoga dimudahkan segala perjalanan dan urusan hidupku ini...

Friday, May 28, 2010

tetiba je teringat anak buah kt umah.....

nama anak buah sy adib husainy bin rizal annuar...umonye 4 tahun,petah bercakap tp pelat...dlm 10 perkataan,nk paham 1 pon susah...huhu...ayah teh rindu adib!! uwaaaa...

Monday, May 24, 2010

hoyeah...doorgift utk kenduri kawen da siap!!!

Fuhhh,lega rasenye bile dapat tau doorgift yg aku tempah tu da siap..tinggal je lg nk cari baju melayu kaler GOLD utk Mr Faizal (pengapit time aku kt atas pelamin nanti).....pening jgk nk pilih ape utk doorgift ni actually..nak yang murah + lain dari org lain + cun...pikir punye pikir, last2 aku decide utk gune keychain sbg doorgift (credit to Sham i- design sbb bg idea cun beliau)..kepada kenalan, kawan mahupon lawan, simpan la keychain tu sbgai kenangan yek (nanti aku bg time korang datang kt umah aku)..thanks jgk kt tunang aku sbb sokong idea cun aku ni...

aku tempah x byk pon..half utk majlis kt belah pompuan,half lg utk majlis kt umah aku..

hoyeahhh..thanx to i-design

p/s : sy sayang tunang sy..