Followers

Monday, May 24, 2010

hoyeah...doorgift utk kenduri kawen da siap!!!

Fuhhh,lega rasenye bile dapat tau doorgift yg aku tempah tu da siap..tinggal je lg nk cari baju melayu kaler GOLD utk Mr Faizal (pengapit time aku kt atas pelamin nanti).....pening jgk nk pilih ape utk doorgift ni actually..nak yang murah + lain dari org lain + cun...pikir punye pikir, last2 aku decide utk gune keychain sbg doorgift (credit to Sham i- design sbb bg idea cun beliau)..kepada kenalan, kawan mahupon lawan, simpan la keychain tu sbgai kenangan yek (nanti aku bg time korang datang kt umah aku)..thanks jgk kt tunang aku sbb sokong idea cun aku ni...

aku tempah x byk pon..half utk majlis kt belah pompuan,half lg utk majlis kt umah aku..

hoyeahhh..thanx to i-design

p/s : sy sayang tunang sy..

4 comments:

Ross Tina Abdullah said...

waaaaaaaaaahhhh...sangat suka..sy sangat terharu..beruntungnya tunang awk tu yek..btw, tahniah ye..:)

marinahunny said...

amboii kelaaaasss gtu door gift dia..nasib baik la ada org yg kreatif mcm syam tu ye..hehhee nt ai nak 2 boleh?

im - mamababahworld said...

wahhhhhhhhh..jaga tunang kamu bebaik! dia bff saya!

Syahrulehsan said...

kak na : sy bg 2 ke kak na..1 yg 6hb,1 lg yg 10hb..tp kak na kene g la majilis kt umah tina ngn umah sy..